zaterdag 17 april 2010

Hemel op aarde!

Via een collega werd ik erop geatendeerd dat er in een uiterste hoek van een industrieterein hier in mijn woonplaats een winkeltje zat met ontzettend leuke stoffen, Your Zoap genaamd.
Ze vertelde me dat ze ook een webwinkeltje had waar ik maar eens op moest kijken.
Mijn hartje begon sneller te bonzen bij het zien van de website.
En toen ik het stoffen menu'tje opende maakte mijn hartje een sprongetje van blijdschap!
Ze verkocht Tilda stoffen!
Stoffen die bovenin mijn favo top 5 van stoffen staan!

Vandaag ben ik er eens een kijkje gaan nemen, ik had zowiezo stof nodig voor mijn volgende tas. Een stoere meisjes luiertas.
Oh mijn god! Ik was in de zevende hemel! Een ontzettend leuk winkeltje met allemaal landelijke en brocante woon accesoires. Geweldig!
En als je door loopt naar achteren..... Hemel op aarde..... Een wand vol met Tilda stoffen, lintjes, knoopjes ook ontzettend veel Tilda scrap spulletjes!
De eigenaresse is ontzettend aardig, met een heerlijk bakkie thee heb ik op mijn gemak alles eens kunnen bekijken. En nog heb ik alles niet gezien!

Ik kon het niet weerstaan, ik moest wel..... ze lagen daar..... geduldig te wachten om tot iets moois gemaakt te worden.... ze riepen me.......echt!
Mijn buit.......


De bovenste stof ga ik gebruiken voor de luiertas en ik denk dat ik nu ook eindelijk maar eens een tas ga maken voor mezelf ;-)
Ik raad je aan om echt eens een kijkje te gaan nemen in haar webwinkeltje, bij mij staat ze inmiddels onder mijn favorieten ;-)
Maar goed, ik kan er ook gewoon langs gaan, wat een luxe!

12 opmerkingen:

  1. Wat gaaf! Zucht... Mooie buit!

    Kan niet wachten om ze terug te zien in een van je mooie creaties!

    Fijn weekend,
    Jolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HE wat leuk, woon je in L. stad?? Heb ik ook JAREN gewoond voor ik hier kwam. Goh, blogwerled is kleiner dan je denkt hihi. Die webwinkel, heb er al vaak gekeken, heerlijke spulletjes hebben ze ♥

    Lief van een EX stadgenoot :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pink Princess: Jep! Lelystad....gat... woon er nu een jaar of 4 en mis echt van alles hier. Mooi wonen maar daar is dan ook alles mee gezegd...
    Waar ben jij naar toe verhuist?

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben ook eens in het winkeltje geweest, inderdaad smullen. Ben benieuwd naar je volgende tas, ontwerp je die zelf???
    Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Esther: bedoel je of deze weer in opdracht is? Helaas wel, niet dat ik het erg vind hoor. Ik heb evenveel plezier in het maken van tassen in opdracht :-) Op dit moment lopen de opdrachten aardig binnen en omdat ik nog niet zo heel lang bezig ben kom ik er niet aan toe om tassen te maken naar eigen idee, das soms best jammer....
    Ik merk dat er veel vraag is naar luier tassen in het model messenger bag. Ik zou zelf wel wat variatie willen in de modellen ;-)

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie stoffen heb je gekocht. Oh ik ben wel een ietsie pietsie jaloers hoor. Ik bestel natuurlijk wel eens wat in haar webwinkel maar het lijkt me geweldig om zo maar even naar haar winkel te kunnen. Even sfeer proeven zeg maar.
    Veel plezier ermee.
    groetjes van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw! toch zo leuk eh, lijkt dan net of het pasen en kerst tesamen is als je zo onverwacht die schatten ontdekt. Ben benieuwd wat je er weer allemaal mee gaat maken! groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi ! ;-)
    Ben benieuwd naar de tassen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben er nog nooit geweest, maar ken Gepke de eigenaresse wel persoonlijk van een forum. Erg lief mens en echt ontzettend leuk spul verkoopt ze! Leuk om te zien dat ze van een klein webwinkeltje met zeep uitgebloeid is tot zo'n goedlopende zaak!
    Ben benieuwd wat je er van gaat maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi,
    Het patroon komt uit het kerstboek van Tilda. Ik wil het gerust voor je kopieren en naar je opsturen hoor. Het is supersimpel.
    Bedankt weer voor je reactie.
    Groetjes van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bedankt voor je leuke berichtje! Ik voel me zeer vereerd. Ik ga je blog zeker volgen en ben heel nieuwsgierig naar wat voor moois je allemaal nog gaat maken. Groetjes, Gepke
    www.rosadotje.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jaaa, Your Zoap is geweldig!!!!!! Ik slaag hier ook altijd, op de webwinkel dan, want hier zitten ze helaas niet in de buurt :-( maar ik vind het ook helemaal geweldig, Tilda is SUPER!!!!
    Groetjes,
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!