maandag 14 juni 2010

Verhuisbericht!

Is het al weer maandag? Het weekend is weer voorbij!
Gisteren heeft manlief een hoekje voor me gemaakt op zolder, en ik ben lekker bezig geweest om het hoekje in te richten.

Ik ben dus nu definitief naar de zolder verbannen met mijn snormachientje.....snik...
Ik was nog druk bezig met alles van de woonkamer en de gangkast naar boven te verhuizen en het een plekje te geven, toen manlief al met snormachien naar boven kwam.
Zo, eindelijk rust zei hij met een knipoog.... hahaha....
Wat ik wel jammer vind is dat ik nu boven zit en manlief beneden, niet dat ik elke avond achter de naaimachine zit hoor, maar de momenten dat ik erachter zit, zit ik nu wel boven.... alleen.... met snormachien ;-)
Manlief vond het niet zo erg, hij vindt het leuk dat ik er zo lekker mee bezig ben :-)

Willen jullie mijn hoekje zien?



Mijn hoekje :-)
 


Van de meest goedkope platen en poten die we konden vinden bij de Gamma een L-vormig bureau gemaakt door manlief. Ik heb nu veel ruimte om met name de tassen goed naast snormachientje te kunnen leggen.
Daarnaast een mooie ruimte om de tassen en dergelijken af te tekenen en uit te knippen.





Het stellingkastje had ik al en stond eigelijk zonder nut al op de zolder, nu kan ik mooi mijn stofjes erin leggen.
Ik kan nu eindelijk goed zien wat ik allemaal heb, ik kwam zelfs stofjes tegen bij het uitruimen van de gangkast waarvan ik was vergeten dat ik ze had!
Ik moet ze alleen nog netjes opvouwen... uhum niet een van mijn hobby's ;-)
Het kastje met de laatjes naast de stellingkast heb ik al zeker 10 jaar! Ik kan nu lekker al mijn kleinere rommeltjes erin doen. De bovenkant van het ladekastje had ik ooit eens beplakt met zeil om hem op te fleuren.





 Snormachientje staat op zijn plekje waar hij kan blijven staan! Overdag heb ik lekker veel licht van buiten. We hebben een balkon aan de voorzijde dus lekker de deur open en genieten van de fluitende vogeltjes...
Ik had een tijdje geleden gordijnen terug gevonden van de IKEA die ik ooit een keer had gekocht. Je weet wel, die kanten voile achtige gordijnen. Ik heb ze opzij gelegd, ja jullie weten het, ik kan moeilijk afstand doen van dingen, wie weet kan ik het ooit eens gebruiken. Ik heb ze nu  voor het raam opgehangen. Het ziet er leuk uit, helemaal blij ;-)



De kant van het bureau waar ik nu mijn stof uit kan leggen, en uit kan knippen!

De plankjes hingen er al dus daar heb ik nu een gedeelte van mijn vintage kopjes neer gezet.
Het bord is een schilderij wat ik ooit een keer bij de IKEA had gekocht en nooit weg heb kunnen doen.
Ik heb er stof overheen gespannen en vast geniet. De stof heb ik vorige week bij de kringloop gescoord. Nu kan ik daar al mijn mooie plaatjes op prikken.
Mijn mood board :-)


Wat een schatje he?
Deze vond ik ook bij de kringloop, ik vond haar zo lief.  Ik had toen nog geen hoekje maar was vastberaden haar een mooi plekje te geven in mijn hoekje.
Daar staat ze nu....


En natuurlijk is ook mijn vriendje Kees mee naar boven verhuisd :-)


Voor een paar tientjes het meest goedkope materiaal gekocht bij de Gamma en de rest aangekleed met dingetjes die ik al had. Geweldig toch?
Ik ben er helemaal blij mee.
De woonkamer is nu leeg, overal stond wel een doosje of een blikje. De eettafel is nu weer eettafel en de gangkast kan weer gebruikt worden om de stofzuiger neer te zetten.
Ik kan snormachientje laten staan, ik heb alles bij de hand en geeeeeeeen draadjes meer op de grond in de woonkamer.....

Ik ga nu lekker een bakkie zetten en strakjes met Miniman nog wat boodschapjes halen. Vanmiddag de eerste wedstrijd van onze jongens, manlief kijkt op zijn werk, ik ben niet zo bezig met het voetbal maar misschien zet ik hem toch wel aan ;-) Maar ik denk eerder dat ik achter de snormachien kruip als Miniman zijn middagslaapje doet :-)

Vanavond nog een blog! Ik kreeg onlangs een stokje door gegeven en natuurlijk, HET portemonneetje waar een enkeling met smart op zit te wachten :-)
Fijne dag!

34 opmerkingen:

  1. Een heel leuk hoekje!
    En ik moest zo lachen toen ik Kees zag :). Freemd staat ook bij mijn naaimachine!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker plekje met veel licht!
    Ik ben ook bezig met een aparte ruimte.
    Het is heerlijk als je alles bij elkaar hebt en het gewoon even kan laten liggen.
    Stefan ging vanmorgen met oranje haren en gesminkt gezicht naar school ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave ruimte heb je hoor en lekker licht ook. Super. En het is toch wel fijn dat je je snormachientje kan laten staan. Dat meisje lijkt wel op een hummeltje, mijn moeder heeft een paar van die beeldjes. Verder ziet je kamer er schitterend uit, kan je lekker je ideetjes tot uiting laten komen :)

    gr Alette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gezellig hé, zo je eigen hoekje!!

    Saskia :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk zo'n eigen plek hé? Je kan gewoon je rommel achter je laten liggen, (bijna) niemand die zich er aan stoort, heerlijk vind ik dat! Alleen mijn naaikamertje is wel heel klein, je kan er amper je kont keren, maar ben er ook super blij mee.
    Ik vind het echt heel erg leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het ziet er fantastisch uit!!! Ik ken het gevoel wel.. ik zit nu ook beneden met de naaimachine en iedereen 'klaagt' ;-) maar ik vind het ook zo gezellig, maar jij hebt een prachtig uitzicht!!! En wat je zegt, deuren open, heerlijk!! Het moodboard is ook prachtig!! Eigenlijk alles wel! Veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je bent goed bezig geweest hoor!
    Leuk plekje en je hoeft niet iedere keer op te ruimen. Dus snorren maar .....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk geworden joh!! Het is echt een gezellig creabea-hoekje geworden waar geniale ideeën werkelijkheid worden... En het is niet supernetjes opgeruimd, the way I like it! ;-)

    Ik heb ook net een bakkie gehad, heerlijk. Wel zonder koekje, ben bezig met een gezonde levensstijl. :[ Het smaakte niet hetzelfde kan ik je wel vertellen!!!! Wachtend op je post van vanavond!!! Groetjezzz

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er super uit toch.
    En het hoefd niet altijd allemaal duur te zijn om iets mooi's te kunnen maken.
    Mijn hoekje is gemaakt van de oude eettafel van mijn ouders een bureaustoel en een boekenkast van marktplaats en klaar was ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh, wat een mooi stofje, van je moodboard :) En leuk, zo veel licht daar! Ziet er leuk uit, je eigen plekje :) Veel plezier he!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een heerlijk hoekje!
    ik word binnenkort ook verbannen, zodat we weer aan tafel kunnen eten en niet steeds een hoekje moeten vrijmaken waar nèt de borden op passen.... nieuwe machine(s), nieuw hoekje. ik ben al helemaal aan het inrichten in mijn hoofd, eens de tafel in de slaapkamer staat kan het ook ècht!
    veel plezier in je nieuwe hoekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh wat heerlijk zo'n werkplekje! Mooi geworden zeg, zeker voor het weinige dat je eraan hebt besteed. Ben een beetje jaloers ;)
    Ooit, als we een dakkapel hebben en de oudste naar zolder verhuist en de baby doorschuift naar zijn kamer, krijg ik ook mijn naaikamertje :) Het zal wel een paar jaar gaan duren maar ik zie er nu al naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zo dat is een mooi hoekje geworden !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooi, ruim en veel licht... Wat ga je daar mooie dingen kunnen maken...Nu misschien nog een speelhoekje voor de minimannen, zodat jij nog wat kan werken aan je snormachine als zij spelen op je zolder ... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ziet er leuk uit zo!!! Daar kun je wat crea uurtjes doorbrengen zeg! Lekker freubelen, maar idd, beetje jammer is het stiekem wel dat je "alleen" zit! Gezellig zo met al je spulletjes om je heen, en niet meer opruimen. Dat is het allerfijnste misschien wel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heerlijk zo'n eigen ruimte!
    straks in ons nieuwe huis krijg ik ook mijn eigen hobbyruimte!!
    ik ben ook niet echt een voetbalfan......maar manlief wel en ik doe af en toe een blik op de tv werpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooi plekje heb je gekregen zeg ! En lekker ook dat je dan je werk kan laten liggen als je even gestoord wordt. Ik zit ook boven met mijn kralen festijn. En moet zeggen ....het is er heerlijk !!!... Alleen nu heb ik bijna geen plek meer om te strijken :-) ....Geniet ook weer van je woonkamer zonder lapjes stof draad ,knoopjes Voordat je het weet geeft manlief je op voor ...Mijn vrouw heeft een hobby.En ben je zo alles kwijt....pfffffff....zou je maar gebeuren zeg. Maar goed geniet van je eigen plekje. Groetje Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel leuk!! Ja, dat jij dan boven zit en de rest beneden is inderdaad minder, maar zoeen leuk plekje dat je nu hebt...! Laat ze dan maar even alleen beneden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoe tof! Geweldig!

    Wij hebben dan geen boven dus ik zit alsnog altijd beneden, denk dat ik daar maar lekker blijf,anders word ik naar de schuur verbannen denk ik!

    Super gaaf gedaan, heerlijk hoekje! Geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je gordijntjes zien er bekend uit, 'k heb ze ook in de keuken voor de achterdeur en 't raam hangen :) blijven mooi! Maarrrrr wat een leuk plekje heb jij gekregen op zolder!! Ik kan me voorstellen dat je misschien liever in de gezelligheid van iedereen om je heen beneden zit te naaien. Je plekje is wel echt heel leuk geworden, leuke dingetjes, handig ook zo! Veel snormachienplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Veel plezier in je nieuwe hoekje! Het lijkt me een fijn plekje om lekker creatief bezig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een gezellige boel heb je ervan gemaakt! Veel beter toch dan in de woonkamer? Wel fijn dat je zoveel licht hebt, bij mij op zolder is het niet zo licht helaas :(

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Heerlijk he? een eigen hoekje?
    Wij hadden 1 slaapkamer over en die heb ik lekker ingepikt, alles kan blijven staan en geen draadjes en toestanden in de woonkamer hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Je hoekje is meer dan geslaagd!!
    Ik moet er zelf ook eens werk van maken, want ik heb echt te weinig plaats nu, maar ja, t zal wel altijd een hoekje van mn slaapkamer blijven..
    snormachien vind ik een geweldig woord :D
    een Kees is erg schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mooi! Maaruh, stofjes vouwen is wel leuk hoor! Ik zei al eerder dat strijken en vouwen en wegleggen van de was niet leuk is, maar met stofjes is dat een heel ander verhaal! Maar misschien sla ik wel een beetje door met die dingen...kijk maar eens; http://hutsefluts.wordpress.com/2010/03/13/mijn-bescheiden-stofvoorraad/

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een leuk hoekje !!!! ik vind het geweldig gezellig !!

    Iederdaad wel jammer dat je nu boven zit...mmmmmmm......nou meid geniet van de week en je hoekje......ik ga even langs mijn moeder.............zal ze leuk vinden......of niet ??! hahahahahah!! liefs van mij..........

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Oh oh ik voel lichtjes een beetje jalouzie opkomen nu ik dit geweldige kamertje van jou bekijk. Meid wat heerlijk dat je je eigen plekje heb. Hier is dat niet te doen, en soms wordt ik lichtelijk nerveus van alle rommel om me heen. Constant mijn naaimachine van de tafel en weer terug. Dozen, draadjes, lapjes, patronen noem het maar op of het slingert hier rond.
    Ik denk dat dit erg prettig gaat werken voor jou.
    Tot binnenkort :)
    Liefs Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  28. hoekJE? Zo klein is het niet! Heel leuk en praktisch ingedeeld, je moet misschien die foto maar eens opsturen naar 101 woonideeen/ariadne at home/vt wonen... dit kan zo in het blaadje!

    Liefs, Fleur

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Je hebt echt een super leuk plekje gekregen. Hier droom ik nou nog steeds over, ik moet me nog steeds behelpen met een klein hoekje.. Maar wie weet ooit? Enne mooie ramen trouwens voor een zolder plekje, lekkerr veel licht, maare pas op dat je stofjes niet verkleuren! Zou zonde zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Heerlijk hoor, zo'n eigen hoekje.
    Het komt me allemaal heel bekend voor. Bij ons ging en zag het er ook zo uit. Overal spullen in de huiskamer en iedere keer de boel opruimen.

    Wij hebben een achteruitbouw en daar heb ik mijn toko heb. Heerlijk!

    heel veel plezier ervan,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  31. voor een zolderplekkie vindt ik het toch wel erg leuk hoor!!! Heerlijk veel licht! Je hebt er een gezellig stekkie van gemaakt...enig!!

    groetjes
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een heerlijk plekje, en je kan alles laten liggen en alles bij de hand. Heerlijk werken zo voor je....nog meer van die mooie tassen maken! Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!