vrijdag 19 november 2010

Appeltje voor de dorst.....?!



Zeg Dutchie, wordt jij niet slapend rijk met het maken van al die tassen?
Nou, nee, niet echt!
Elke euro die binnenkomt gaat er weer net zo hard uit aan stofjes, lintjes, bandjes, garen, knoopjes, papier en Vintage Goodies.....

Het is dus echt hobby-matig wat ik doe, ik geniet van het CreaBea bezig zijn en bekostig met  de ene tas dus eigenlijk de volgende tas hahaha....
Maar zo nu en dan denk ik wel eens, zou het niet beter zijn om eens wat te gaan sparen?
Er zijn nog zoveel dingetjes die ik zou willen kopen, welke natuurlijk te maken hebben met het creatief bezig zijn, dat voorop gesteld....

Zo ben ik stik jaloers op Nicollie, ze heeft namelijk onlangs een Button Machine gekocht.
Iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje staat, maar best een uitgave is.
Soms speur ik de tweedehands sites af naar een machine, maar ook dan zijn ze nog aan de prijs.... grrrrrmbl.....
Maar Nicollie heeft hem inmiddels en is flink aan het "Button maken" geslagen, neem maar eens een kijkje op haar blogje :-) Ze zijn erg leuk!

Ook heb ik nu weer iets nieuws op mijn verlanglijstje staan, Jantine van CreaCuties, je weet wel, die dame die inmiddels al weer haar derde "Live Blog" op haar blog heeft staan, liet iets zien wat ik nog niet kende.
De "Slice", een apparaat waar je ontzettend leuke vormpjes uit papier kan snijden!
Voor de scrapfanaten onder ons, een echte "must-have"!
Ik kende het niet, dus ik op de Google kijken wat een Slice was.
Nou vond ik een heel andere Slice, de Slice Fabrique.
Een apparaat waar je dus hele leuke vormpjes uit stof kan snijden!
Zucht.....Zwijmel....... Kwijl.......
Kijk zelf maar eens.....
Hij is in Nederland nog niet te krijgen, maar ik ben benieuwd wat het apparaat moet gaan kosten....
Tja...... hard sparen dus maar....
En nog heel wat iPad sleeves maken..... ;-)



13 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je mijn blogje noemt! :D Ik ben ook zoooo blij met de buttonmachine!
    Wie weet komt er zo'n zak met geld als op je plaatje aanwaaien en kun je er ook een én een slice (klinkt leuk!) kopen! ;)
    Succes met je sleeves. Heb je er veel verkocht nav je stukje? :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Nicollie,je hebt ook gewoon een leuk blogje, elke keer weer een feestje in mijn mailbox als je een nieuwe blog plaatst ;-)
    Ik doe nog steeds mee met de loterijen, dus wie weet hihihi..
    Ik heb onlangs wel in ene wat opdrachten voor iPad sleeves gekregen, maar die kwamen via Marktplaats binnen :-)

    Lieve groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ooit eens iets (ergens) gelezen over een ander scrap apparaat waar je ook gewoon stof mee kan snijden, de sizzix, dat was volgens mij hier http://www.lollychops.com/lollychops/2009/10/id-like-to-buy-an-owl-please.html
    Volgens mij is die wel in nederland te koop, maar verder heb ik er helemaal geen ervaring mee... dus als het niets is... niet mijn schuld!
    (en nu lijkt het alsof ik dat allemaal zo even uit mijn mouw schud maar dat is niet zo hoor. Tussen drukken op een reactie plaatsen en de tekst helemaal schrijven zat even. Want ik kan dat niet hebben, dat ik ergens iets gezien heb, maarja waar dan!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Hutsefluts, bedankt voor de tip! Ik ga weer eens gebruik maken van die machtige zoekmachine genaamd Google, Oh nee, kan natuurlijk ook de link knippen en plakken....
    je hebt hem tenslotte helemaal voor me opgezocht ;-)
    Lief van je :-)

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, ja, ik herken het... Er is zoveel moois, vooral in het buitenland zie ik dingen dat ik denk Ooooooo, die wil ik ook!! Maar ja, ik heb net mijn lockmachine vervangen. Mijn oudje kan alleen met 3 naalden functioneren (hij is nu geen locker meer, maar rolzoompjesmonster!!). Dus mijn inkomsten van m'n kinderkleding, gaat direct weer terug om nieuwe kinderkleding te maken... Maar het belangrijkste is, dat ik er heel veel lol in heb... want dat moet wel voorop blijven staan, hè!!

    Een heel fijn weekend, groetjes Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat wil ik oooooooooook!

    Ik heb trouwens een buttonmachine, en dat is ZO leuk! :D Zeker een goede investering.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hier kan je de slice vinden in Nederland, 169,00 euro
    http://www.create4fun.nl/?menu=article&categoryID=368755&articleID=13523122

    ik zelf gebruik een accuquilt,

    succes met je zoektocht

    groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oooh jaaa, 3x raden wat er nu ook op mijn verlanglijstje staat ;-)
    Pas stond zo'n buttonmachine op marktplaats en daar liep/loopt de prijs ook aardig van op (weet niet of ie inmiddels verkocht is) Ik heb er verder niet opgeboden...ik houd mezelf maar voor dat het voor mij een bevlieging zou zijn. Er zijn ook zoveel leuke dingen op hobby gebied (en mijn kast kan inmiddels bijna niet meer dicht).

    Het tassen verhaal van jou, klinkt mij ook bekend in de oren. Ik maak dan geen tassen maar verkoop wel eens een pop (of wat haakwerk)...het geld heb ik eigenlijk alweer uitgegeven al voor het binnen is (ik zal er ook nooit rijk van worden, ik vraag er ook geen wereldbedrag voor, juist ook omdat het gewoon hobby is. Het moet wel leuk blijven natuurlijk;-)

    Groetjes,
    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh heerlijk die blogs en reacties! Allemaal mensen die net zo denken als mij! Ik vind dit echt leuk! haha! Wensen - dromen - knutselen - frobelen - heerlijk! Lekker ontspanning die ik met jullie kan delen!

    Daag!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nee hoor, rijk wordt je er zeker niet van (al denken sommige mensen van wel hihi) Je bent het geld ZO weer kwijt aan materiaal enzo,....zucht...maar ach het is ook ZO leuk om te doen toch??

    JAAAAA doe "machines"...daar kijk ik ok wel eens naar....duur!! Wie weet dat ze ooit nog betaalbaarder worden.....zou wel ideaal en ZO leuk zijn :D

    Sorry beetje lange reactie hihi.

    Heel fijn weekend en groetjes van MaRIAN (PS gewoon mee blijven doen met de loterij...wie weet ;0 ) )

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey! Wat superleuk dat je hier mijn weblog noemt, dank je wel! Ja, die fabric-slice is tof he?! Maar wist je dat je met de gewone slice ook stof kunt snijden? Gewoon een beetje vlieseline erachter en gaan met die banaan, hartstikke leuk :)
    Ik wilde gisteravond lekker bezig gaan, maar mijn jongens hadden niet veel trek in slapen, dus echt bezig geweest ben ik niet met de slice, maar dat komt wel :) Ben er iig heel blij mee! Dank nogmaals, wat heb je toch een heerlijke blog ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja. Grr. Investeren is altijd zo'n noodzakelijk kwaad...vooral als je dan weer een een waanzinnig paar leuke laarzen ziet. En je een gat in je hand hebt :P

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jep, je blijft investeren, heeeeeeeeeeeeeeeel herkenbaar!!! ^_^ maar dat is ook niet erg, we hebben toch veel plezier aan het maken van mooie dingen. En het shoppen naar nieuwe lintjes, stofjes, knoopjes etc. is ook erg leuk moet ik zeggen. Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!