maandag 21 juni 2010

Hugo zingt (maar niet echt hoor!)

Huize Dutch Apple op maandag ochtend....
11 opmerkingen:

 1. Ha, ha... hier word ik helemaal vrolijk van!! Maar het is ook oooh zo herkenbaar... Robbe (10 jr) heeft elke maandagochtend problemen... nu had hij juist zin om uit te slapen, waarom moet hij naar school, waarom smaken de aarbeien anders, waarom heeft hij geen tijd meer om te lezen,.... Ach ja, nog even volhouden en het is zomervakantie (juli en augustus)!!!!

  Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahaha, jeugdsentiment ;) en my god, alleen al van die wekkergeluiden krijg ik de kriebels.... ik haat wekkergeluiden.... en ik moet er niet aan denken om elke dag gelijk met zn allen aan het ontbijt te zitten.... laat mij maar eerst een half uuurtje alleen zitten om wakker te worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha!! ^_^ leuk liedje blijft dat hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh bij ons is dat niet hoor, hier stapt iedereen fris en fruitig zijn bedje uit, om vervolgens zonder morren te doen wat er gedaan moet worden........Whhaaaaaaaaaaaahaha (was dat maar waar)
  Liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha ha ha! Blijft leuk hoor KvK (van vroeger dan..)!

  Fijne dag!
  Jolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. goh, wij denken hetzelfde vandaag, alleen bij mij heet het de maandagmorgenblues..
  wel een leuk liedje..
  groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kinderen voor kinderen...gotta love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahha daar hebben ze hier nou helemaaaaal geen last van, ze lopen te zingen en vrolijk te zijn iedere morgen. Zo gezellig altijd...........NOT hahahaha geweldig :)

  gr ALette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Naar mate de zomervakantie nadert moeten wij ons steeds meer haasten iedere ochtend. Met andere woorden...we gaan té laat naar bed en dus blijven we té lang liggen. En we moeten nog zo lang, want wij in het Zuiden hebben weer als laatste vakantie...
  Pffft. Die laatste loodjes...daar krijg je vanzelf een ochtendhumeur van.

  Bedankt voor het plaatsen van mijn weg-geef-feestje! Heel lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha...ik denk dat je ochtendhumeur op slag is verdwenen als je dit nummer hoort hihi. We hebben kinderen voor kinderen vroeger grijs gedraaid, mijn dochter was er dol op en .....het zit meteen weer in m'n hoofd.
  Hele fijne zonnige week.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!