woensdag 9 juni 2010

Zwevend naar de stembus...Oei, wat een spannende avond hier! Hebben jullie gestemd vandaag?
Ik wel ;-)
Lekker, in de miezerige regen, naar het stemlokaal gezweefd want ik twijfelde tussen twee partijen.
Ook moest ik stemmen voor Maximan, en dat was nog een heel gedoe zeg!
Manlief heeft namelijk mijn achternaam aangenomen toen wij vorig jaar trouwden, jaja, wij zijn nou eenmaal apart hihihi...
Het probleem was namelijk dat op manlief zijn stem pas mijn achternaam stond, maar in zijn paspoort stond natuurlijk zijn "meisjesnaam" of "jongensnaam" of...achja jullie snappen wel wat ik bedoel toch? Je had ze moeten zien kijken daar achter hun stoffige bureautje met hun kopje koffie. Ogen als schoteltjes achter hun Hema leesbrilletjes.
"Uw man heeft uw naam aangenomen"?
Achter me hoorde ik het geroezemoes hihihi....
Yep! Zei ik trots....
"Nou, dat hoor je niet zo vaak"!
Tja, wij doen het nou eenmaal net even anders, zei ik ;-)

Ik had, omdat ik al een voorgevoel had dat het niet zo soepel zou lopen, ons trouwboekje maar meegenomen want daarin staat natuurlijk de naam van voor het huwelijk. Gelukkig dat ik dat had gedaan want toen was het in orde hahaha.....
Op de ouderwetse manier met het rode potlood de bolletjes netjes ingekleurd en nu afwachten wie er gaat winnen en dan natuurlijk de vorming van het Kabinet!
Dat word ook vast nog wat ;-)
Maar goed, het zit erop! We hebben onze plicht, nou ja eigenlijk is het een recht maar goed, gedaan ;-)

Vandaag kreeg ik ook het bericht dat ik een van de winnaars was van de GiveAway van
The Sparkle!
Wat leuk! Je moet echt even een kijkje nemen op haar blog, deze CreaBea dame maakt namelijk erg leuke hebbedingetjes!

De rest van de dag achter mijn snormachientje gezeten voor de tas van Ilona. De opdrachten stromen binnen en ik heb besloten om even een tijdelijk stop te nemen in het aannemen van opdrachten.
Jullie geduld is lang, want bij elke bestelling wordt er gezegd, "doe rustig aan, het heeft geen haast", maar toch....
Zodra ik alles heb weggewerkt aan opdrachten stel ik mijn CreaBea gave weer beschikbaar;-)
De lopende opdrachten, de mensen die ik heb gemaild, geen zorgen, jullie tas zal ik met liefde maken. Heb je,ondanks de tijdelijk stop, toch nog interesse in een tas, mail me gerust maar hou wel rekening met een langere wachttijd ;-)

Morgen een dagje werken en misschien dat van het weekend dan eindelijk mijn eigen CreaBea hoek op zolder zal worden gerealiseerd ;-)

10 opmerkingen:

 1. Mannen die de naam van hun echtegenote willen aannemen zijn zeker héél schaars. Rem wilde dat ook, maar zijn werk kwam in de lift en toen werd dat "lastig". Maar de kinders hebben mijn naam, geregeld verwarring alom, denken ze dat hij de papa niet is.... hahaha. En ze lijken ook nog totaal niet op hem, hij heeft/had pikzwart haar met krullen. En de kinders zijn blond met stijl haar!! Hoewel, Bridget heeft slag in d'r haar, toch iets van papa!!

  Gefeliciteerd met je gewonnen give-away. Leuk dat er lekker veel opdrachten binnen stromen... zo'n time-out is wel lekker om de druk even te laten ontsnappen, zodat je lekker op je werk kan richten.

  Succes met het maken van een CreaBea hoek op zolder!! Dat is wel lekker zo'n eigen plek!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd met je tassensucces, leuk is dat he! :) haha, het rode potlood vandaag.... ik had de neiging om er een mooie tekening van te maken met dat vrolijke potlood in de goede kleur ;) dochter vond het maar een ouderwets gedoe.... een potlood! waar is de computer mam!?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat je man jouw naam heeft aangenomen. Dat is pas emancipatie.:-)
  Zo is het bij mij ook begonnen. Je begint met een hobby en ineens heb je opdrachten en ben je iedere dag bezig. Je tassen zijn natuurlijk ook geweldig en uniek. Echt iets waar mensen naar op zoek zijn.
  groetjes,
  Nanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cool, jij ook eens een keer gewonnen! Wat precies? Ik was zelf bijna vergeten om te stemmen, hoe naïef zeg.. Alsnog gedaan, en de aandrang om een karikatuur van Balkellende te tekenen genegeerd... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha dat is nog eens stoer!

  En geweldig dat iedereen een tas van jou wil hebben, ze zijn dan ook superrrrrrr :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha ha! Goed gedaan!
  Succes met het fijne hoekje op zolder; leuk!

  Groetjes,
  Jolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En ik vind het al lastig om mensen steeds uit te leggen waarom ik mijn meisjesnaam voorop wilde houden... We krijgen ook geregeld post geadresseerd aan de hele familie met mijn meisjesnaam erop. Mijn achternaam vind ik gewoon heel mooi, en ik heb het er ook met manlief over gehad om de kinderen mijn achternaam te geven, maar daar was hij het niet mee eens. En omdat mijn man's achternaam anders bij hem was uitgestorven ben ik maar overstag gegaan en moet mijn broertje maar voor mannelijk nageslacht zorgen!

  En wat fijn dat het zo goed gaat met je tassen! Ze zijn ook superleuk!

  Ik vind je daily mugshot trouwens ook zo leuk, ben er ook mee begonnen. Ben eigenlijk nooit tevreden met een foto van mezelf, maar zo snel achter elkaar lijkt het nog een beetje wat, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je beschrijft het ook zo mooi! :) Wat kunnen mensen dan bijzonder reageren op zoiets he... en dat je dan speciaal zelfs nog je trouwboekje mee hebt genomen ;) dan geloven ze je wel!

  Ben benieuwd naar je creabea hoek op zolder, komen er foto's?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat stoer idd dat je man je naam heeft aangenomen. Ik wilde dat ook graag, maar manlief was zwaaaaaaaar tegen. Dus na een lange discussie toch maar zijn naam aangenomen. En als teken van totale overgave op de trouwdag een nieuw naambordje!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!