dinsdag 17 augustus 2010

Herfst vakantie update!

We zijn weer thuis!
We hebben een spontane, last minute vakantie gehad op de camping!
En alhoewel ik in mijn vorige blogs vrij negatief was, en ik ook best wel blij ben dat ik weer in mijn huisje ben, mis ik de caravan, de tent, de bedjes en het kacheltje (mijn trouwe vriendje van de afgelopen dagen) toch wel een beetje......

Gisteren zijn we op de gok naar de Efteling geweest met de Minimannen. Op de gok, want de weersvoorspellingen waren erg slecht voor Kaatsheuvel.
En het geluk was dat waarschijnlijk heel veel mensen dachten, "Vandaag gaan we maar niet, want de weervoorspelling is zo slecht!"
Het was dus heerlijk weer en heerlijk en gezellig druk in de Efteling.
Niet TE druk, nee echt gezellig druk, gezellig druk zodat de mensen nog eens een praatje maken met elkaar in de wachtrij.
In de middag kwam het zonnetje zelfs door en was het gewoon aangenaam warm!
Wat een mazzel hebben we gehad en we hebben dan ook een erg leuke en gezellige dag gehad met de Minimannen.
Miniman Thijs is in de houten achtbaan van Joris en de Draak geweest!
Miniman was dus echt niet bang he! Mama moest ook een keertje mee, nou moeten jullie weten dat deze Mama al misselijk wordt op een schommel, maar goed, als Miniman Thijs het niet eng vindt, nou dan is het toch wel te doen........toch?

Uhum...... Miniman Thijs heeft in de wachtrij (waar ik toch even gegluurd heb naar de namen van Jan en Elvis van maandagdaandag, ze staan er echt!!), uitleg gegeven dat als ik bang was ik mijn ogen maar dicht moest doen en mijn oortjes.
Ik hoefde niet bang te zijn want het was cool!
Deze mama heeft de draak verslagen, maar het gegil galmt nog steeds in de Efteling rond en veel heb ik niet gezien van de rit, want deze uber coole mama had haar ogen de GEHELE rit dicht! Mijn nagels staan nog steeds in de beugels van het karretje hahaha......

Maar nu zijn we weer thuis, en ook hier regent het, al de hele dag.
Het lijkt wel herfst vakantie zeg!
Het is erg jammer dat het zulk slecht weer was de afgelopen dagen...
Het heeft toch een beetje een negatieve sfeer over het hele camping gebeuren geworpen en dat is jammer.
Maar we hebben unaniem besloten, volgend jaar gaan we voor een herkansing, maarrrrrr alleen als het dan ook echt zomer weer is ;-)
Zachtjes tikt de regen op het Velux raam.....

PS: foto's volgen ;-)

6 opmerkingen:

 1. Wij hebben ook vakantie. Eigenlijk echt balen want juli was zo mooi. maar misschien wordt het vanaf vrijdag beter. We blijven hopen! Dat is het voordeel als je naar de efteling gaat met redelijk slecht weer dan is het gezellig druk.
  Weer een leuk verslag, gezellig om te lezen.
  groetjes,
  Nanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben ook gekampeerd met een tent, en hoe heerlijk dat ook is..... met de regen is het eigenlijk maar niks :(..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hot mama!!!
  Stoer hoor want Joris en de Draak gaat HARD!!!!
  Mijn dochter gaat van de week met m'n schoonzusje nog eens op "herhaling", dus ik hoop dat zij het ook treffen qua drukte..
  Wij waren zelf de vrijdag voor de bouwvak van het noorden en het was prachtig weer en rustig (nergens langer wachten dan 20 minuten en dat was dan ook echt bij de top-attracties) Helaas had ik toen 1 van de kaartjes die ik bij de AH had gekocht thuis laten liggen (konden we alsnog voor 1 persoon de volle mep betalen) dus vandaar dat dochterlief zomaar 2X naar de Efteling mag...elk nadeel....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aha, weer thuis ;-)! En ik kan je ritje in de achtbaan helemaal voor me zien! (ben zelf ook zo'n held)
  Ben benieuwd naar je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig toch nog een beetje een fijne herinnering aan het plotselinge campingbezoek. Het is ook zo jammer als het weer zo tegen zit... Dit is ook compleet het tegenovergestelde van wat we eerst hadden deze zomer. Hopen dat het nog beter gaat worden! Jullie efteling bezoekje klinkt gezellig en geslaagd! Fijne dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat het weer meeviel als het te mooi is is de Efteling niet meer te doen heb weleens 2 1/2 uur in de rij gestaan bij droomvlucht BAH is geen lol meer aan, en toch dapper van je hoor dat je erin bent gegaan.
  Tja je ziet het vaak op tv he, campings, regen het fijne is vaak wel dat kinderen zich toch wel goed vermaken.
  Welkom terug in ieder geval
  Groetjes en geniet van je week,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!