zondag 14 november 2010

Zondagse rituelen...

Als ik niet hoef te werken op zondag, is het een dag om mijn Crea Bea Brein haar gang te laten gaan.
Vaak ben ik dan bezig met de PTT Postzak tassen, maar zo af en toe heb je van de ideetjes die maar blijven kriebelen in je hoofd.
Ik heb vaak last van een Creatieve Overload maar laat de ideetjes dan ook vaak liggen op een stoffige plank ergens in die grijze massa.
En soms moet je gewoon even zo'n ideetje laten ontplooien, de plank raakt dan te vol, "het moet even uit mijn systeem",  zeg ik dan hihihi.....

Vandaag is het zo'n dag, al een tijdje heb ik hier spulletjes liggen om stempeltjes te maken. Ik heb het ook al een paar keer gedaan, erg leuk om te doen!
Ik vind het ook erg rustgevend werken, juist omdat het inspannend is! Je bent even 1 met het stukje rubber en je gereedschap en de rest van de wereld draait gewoon door maar jij zit op je eilandje ;-)

Vanmorgen ben ik lekker bezig geweest en heb twee stempeltjes gemaakt. Een klein lief appeltje en een klein brutaal vogeltje :-) Ik vind ze best grappig geworden :-)Ik heb het stempeltje geplakt op sjoel-schijfjes die ik ooit een keertje vond in de kringloop. 
Nu komen ze mooi van pas :-) 
Een paar maanden terug vond ik zakdoekjes bij de Zeeman, al die tijd liggen ze al in mijn hoekje op zolder te wachten om tot iets moois gemaakt te worden. Ik heb van twee van de zakdoekjes een leuk zakje om de stempels gemaakt.
Het leek me wel leuk om ze te ruilen, een soort van een kleine Swap! 
Waar ik ze voor wil ruilen? Verras me :-)
Dusssss, wie kan ik er blij mee maken, anders hou ik ze lekker zelf..... grinnik......
Ga ik nu weer verder, nu wel met een tas want ik moet aan de slag!17 opmerkingen:

 1. Wat leuk, stempeltjes maken. Dat wil ik ook nog steeds, net als zoveel andere dingen.
  Ik wil wel ruilen al moet ik wel even nadenken met wat, mijn crea-brein is wel actief maar mijn lijf is wat moe van alle verbouwingsdrukte. Maar dat komt vast wel weer goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig zijn ze :) Ja die "plank" in mijn grijze hersentjes ligt ook OVERVOL met ideetjes en "ooit-wil-ik-dit-maken/doen" stofnesten!! Ach zo blijft een creatief mens lekker van de straat toch.....

  fijne zondag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatjes! Wat een slim idee om ze op een sjoelschijf te plakken! Ik wil ook graag stempels maken maar ik weet niet waar ik de materialen kan kopen. Wat heb je nodig en waar heb je dat gekocht? Graag hoor ik van je...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn erg schattig geworden!!! Stempels maken staat ook nog steeds op mijn lijstje van dingetjes die ik nog wil leren.

  Grz,
  Shaula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms zit m'n hoofd ook wol ideeën, maar tijd....! Alom gekend probleem!
  Je stempels zijn mooi geworden!
  Groetjes en nog een fijne zondag!
  Saartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een leuke stempeltjes! Ik ben ook wel erg benieuwd waar je materiaal kan kopen om stempels te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed idee om ze op een sjoelsteen te plakken, ga ik onthouden!! ze zijn heel leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Miss Patee, mail je me even :-)
  @Juffrouw Kikkeril & Judith, materiaal kun je kopen bij de hobby winkel, je hebt er speciale rubberen matjes voor (weet even de naam en het merk niet) maar je kunt ook gebruik maken van goedkope gummetjes ;-)
  En natuurlijk heb je gutsen nodig om de afbeeldingen eruit te "snijden".

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je ze mooi gemaakt, met zoveel oog voor detail. Erg leuk! Ik maak zelf soms ook stempels, en ben het geheel met je eens: je wordt helemaal één met je stempel ;-) Herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toevallig dat ik vanochtend zat te bedenken dat het me zo leuk lijkt om een keer mijn eigen stempels te maken.Dat kan geen toeval zijn ;) Mag ik vragen; welke materialen heb ik nodig? en waar tover ik die vandaan? Als iemand een internetadresje heeft zou dat superhandig zijn aangezien ik aan huis gebonden ben. Ik ben gewoon zo brutaal om dit even bij jou te posten.
  Die van jou zijn trouwens SuperSchattig! erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh, wat een leukerdjes! Ik wil ook wel met je ruilen hoor, heb hier iets heel liefs hangen dat wel naar je toe wil vliegen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk hoor helemaal het vogeltje, lijkt me super om eens te proberen,maar goed er staat nog zoveel om nog eens te doen.

  Maar bij jou zijn ze af!
  Fijne week1

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zou het vogeltje wel me je willen ruilen. Jij mag op mijn blog kijken wat je leuk vindt om te ruilen. Als je dat wilt mail me dan maar even op hannie@ lilalime. nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. zeer leuk...
  ik zou wel willen swappen... maar zou niet weten waarmee...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Swap swap voooooor een handmade ringetje? Ik plaats de voorbeeldjes vanmiddag op m'n blog. Ik hou enorm van stempels, heb ze laatst geprobeerd te maken, maar dat was een klein disaster... Groetjes Imke!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oooh wat schattig !
  Nou moet ik nog ergens een setje gutsen hebben maar tja waar ook al weer hihi
  Net zo als die doos fimo klei (die ik dan wel weer weet te staan) waar ik ook nodig weer eens tevoorschijn moet halen...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!