zondag 25 maart 2012

Hipstamatic Sunday...

Deze week vond ik een App-je voor de iPhone waarvan ik nu al weet dat ik daar heel veel plezier van ga hebben.
Zoals jullie weten ben ik helemaal fan van Hipstamatic en sinds kort hebben ze er een App bij, de D-series. (klikkerdeklik)
Het principe is een soort van wegwerp camera waarmee je 24 foto's kunt maken en het leuke ervan is, je ziet je foto's pas als je je rolletje vol hebt geschoten!
Net als vroeger, met spanning afwachten hoe je foto's eruit zullen komen :-)

Ook kun je samen met vrienden een rolletje delen, je hebt dan samen 24 foto's en kunt dus allebei foto's maken en je krijgt, als het rolletje vol is, allebei de foto's.
Je krijgt sowieso twee gratis camera's die je onbeperkt opnieuw kunt gebruiken en als je je eigen aanmeld op je Facebook account krijg je er nog een derde bij.
Ook kun, zoals verwacht, andere camera's kopen. Ik kijk eerst even hoe de drie camera's zijn en misschien (lees waarschijnlijk) zal ik de andere camera's in de loop van de tijd ook wal aanschaffen hihihi ;-)

Dit is het eerste rolletje wat ik deelde samen met mijn Dinnetje ;-)
Deze zijn genomen met de MegaZuck 84 Camera.

24 heerlijke foto's waarvan de spontaniteit af straalt en het was zoooooow leuk om af te moeten wachten, echt spannend hihi!
Mooie zondag....

6 opmerkingen:

 1. Briljant! Als hipstamatic fan moet ik deze natuurlijk ook hebben :) Vrienden van mij snappen er trouwens niks van dat ik het fantastisch vind dat je niet weet of je foto's gelukt zijn... zij gebruiken van die fotobewerking apps waarbij je de effecten na het nemen van de foto eroverheen legt... Tja, voor beiden valt wat te zeggen maar die spanning is part of the fun :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke foto's. Helemaal leuk. Heb zelf geen iPhone helaas, maar mijn lief wel.
  Ik zou dan denk ik zo'n mevrouwtje ongeduld zijn dat ik binnen no time toch die 24 foto's maak, hahaha. Fijne dag! ☀

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe leuk! Ik heb een Xperia S en dus helaas geen iPhone, maar deel je Lomo-liefde en klik er gretig op los! Het lijkt me inderdaad geweldig om, net als vroeger, vol spanning af te wachten op je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een grappige app! Hier geen iphone, maar android..maar met ook leuke apps :)
  En zie ik daar ineens een golden oldie voorbij komen van Kernkraft met Zombie Nation :) :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oke, nu snap ik de functie... hihihi. Ik heb deze app ook, maar snapte er niet zoveel van. Had ook helemaal geen zin om rustig te bekijken hoe het werkt. Maar, dankzij jou weet ik het nu! Wat een leuke foto's! En inderdaad, het is erg leuk om te wachten hoe de foto's eruit komen te zien! Bijna nog leuker dan dat je nu de foto's gelijk ziet! fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is een GEWELDIG idee! Jammer heb ik geen Iphone maar zal voorlopig gewoon niet kijken wat ik gefotografeerd heb!:)) hugzz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!